Romancedrottningen gör det igen!

Lexia Vikander är copywriter på en reklambyrå och älskar sitt arbete. Ändå känns det som om hon inte riktigt passar in. I reklamvärlden är alla kvinnor pinnsmala och kalorifixerade. Alla utom hon. Dessutom är det stökigt på jobbet. En ny ägare har tagit över, och ryktet säger att många ska få sparken.

För att trösta sig sitter Lexia i en bar och dricker alldeles för många rosa drinkar. Ingen flirtar med henne, och hon känner sig misslyckad. Men plötsligt sitter han bredvid henne, den snyggaste man hon kan tänka sig.

Adam Nylund är en hård man. Han är värstingen från förorten som blev vd och är känd för sin hänsynslösa stil. Han har kommit till Stockholm för att rensa upp på bolagets nyinköpta reklambyra. Egentligen fokuserar han enbart på arbete, men kvinnan på barstolen intill väcker hans intresse. I alla fall tills hon fyllekysser honom och sedan kräks på hans skor.

På måndag morgon möts de igen. Lexia och hennes nya chef: Adam.

Simona Ahrnstedt är en av mina favoritförfattare. Hon kan verkligen skriva smart romance med spännande och underhållande handling som tar upp viktiga ämnen. I den här boken lyfts bland annat kroppshetsen och föraktet mot kvinnor upp. som i det här citatet:

Har du tänkt på att så fort kvinnor börjar  diskutera och vara oense i en sakfråga får vi höra att kvinnor aldrig kan hålla sams?
Lexia nickade igen, det var återkommande i kommentarsfälten.
Det skulle man aldrig säga om män som diskuterar. Män kan inte hålla sams, så säger man ju aldrig.
Min favorit är annars ’you go, girl’. Skulle väl ingen säga till en man: ’you go, boy. Jag avskyr det.

Naturligtvis är det en el del romantik med komplikationer också och en hel del sexy times. Jag kan verkligen rekommendera er att läsa Allt eller inget. Jag gav den starka fyra stjärnor på Goodreads.

Jag växlade mellan att läsa den inbundna boken och att lyssna på den genom Storytel. Författaren är som sagt Simona Ahrnstedt och hon har också skrivit:

  • Överenskommelser 2010
  • Betvingade 2012
  • De skandalösa 2013
  • En enda natt 2014
  • En enda hemlighet 2015
  • En enda risk 2016

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *