Zack Herry är tillbaka!

Några rika ungdomar firar midsommar i Stockholms skärgård men något går fruktansvärt fel. Det ser ut som om det begått kollektivt självmord. Men flera av dem har skador som verkar ha åsamkat varandra och de har dött med ett leende på läpparna.

Det är Zack Herry och hans kollegor som får börja utreda. Zack mår mycket bättre nu och har vunnit över sitt drogberoende. Han är också förlovad med flickvännen Mera.
Polisen förstår inte vad som har hänt med ungdomarna, men det verkar ha varit höga på någon sorts drog. Sedan händer det som inte får hända. Ett till kollektivt självmord. Men nu hittar man tabletter som har en liten figur som ser ut som Bambi på sig.

Boken har ett högt tempo och är verkligen välskriven. Jag läser med andan i halsen och förstår att allt kommer att gå så fel. Det är mörkt och hemskt och helt enkelt underbart.

Zack Herry är en sådan komplex karaktär med sina drogproblem, sin trasiga barndom och hans svårigheter med relationer. Men det märks att han inte är lika destruktiv, i alla fall inte till en början.

Jag läser gärna fler böcker om Zack.

Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret. Författare är Mons Kallentoft och Markus Lutteman och de tidigare delarna i Herkulesserien heter Zack och Leon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *