Feber – en bok om varulvar

Feber är den andra boken i Maggie Stiefvaters Mercy Falls vargar. en första hette Frost, och den har jag naturligtvis läst. Nu kommer det en spoilervarning. Jag kommer att avslöja handlingen i Frost för att kunna berätta om Feber.

9174750720

Grace borde vara lyckigast i världen. De lyckades rädda Sam och bota honom. Nu förvandlas han inte längre till en varg. Förra året var det Grace som iakttog vargflocken och ville vara en del av den. Nu är det istället de som iakttar henne och väntar på att hon ska komma till dem.

Men Grace vill inte förstå. Hon och Sam är ju lyckliga nu. Äntligen ka de vara tillsammans. Tyvärr är Grace föräldrar inte lika förtjusta. Helt plötsligt börjar de till och med att bete sig som föräldrar efter att hon mer eller mindre uppfostrat sig själv.

Sam och hans flock har trott att Grace blev immun mot viruset nrä hon fick hjärnhinneinflammation efter att ha blivit kvarglömd i en stekhet bil. Men nu verkar det som om det inte är fallet..

Inom Grace rasar en feber. Hon känner att vargen inom henne vaknar. Kommer hon att förvandlas till en varg när vintern kommer?

En bra fortsättning på Frost. Spännande och olycksbådande. Man vet att det inte kommer att sluta så bra. Tur att det fanns en till bok i serien, För evigt.

0 thoughts on “Feber – en bok om varulvar

  1. […] Feber – Maggie Stiefvater december 269s (bibliotek) […]

  2. […] har tidigare läst serien Vargarna i Mercy Falls. Frost, Feber och För evigt. De var bra böcker men Kretsen är otroligt bra. Jag är helt överväldigad. Det […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *